Wat wij doen

 

Leef! groeit. Steeds meer takken aan die ene stam. Van eten & gesprek rond de tafel tot samen een inspirerend lezen en bespreken. Van kleine gespreksgroepen met bezinning op levensthema’s tot individuele vriendschappen en vrolijke vieringen van 8 tot 80 mensen. Met koffie, uiteraard! In de wijk bij mensen thuis én inmiddels een vaste plek en grote rol in Het Dorp. En in gebed voor de week & de wijk. Wij willen zijn waar mensen zijn.

De Leef!-activiteiten op een rijtje:

 

LeefTijd! het dorp

Leef! Viering & Maaltijd Het Dorp
Elke 1e zondag van de maand is er Viering & Maaltijd in Het Dorp. Vanaf 15.00 uur ben je welkom voor een kopje koffie, om 15.30 uur starten we een viering. Met zingen, een praatje waarin we het christelijk geloof verbinden met de vragen van ons (dagelijks) leven. We nemen de tijd voor elkaar en eindigen met een gezellige maaltijd. Info: wimatleef-arnhemdotnl  (wimatleef-arnhemdotnl)  

Leef! 'n bakkie & 'n babbelHuiskamer ‘De Ontmoeting’
Wekelijkse een ‘open huiskamer’ in Het Dorp. Een plek waar je zo naar binnen kunt rollen of lopen: voor een bakkie en een babbel, voor gezelligheid en gezelschap, voor ontmoeting en ontspanning. Voor dorpsbewoners en bewoners uit de omliggende wijken. Voor elkaar en met elkaar! Huiskamer De Ontmoeting is in AC De Heuvel in Het Dorp, Tijd: Elke zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:00 u. Wil je meedenken of meer informatie? Herman & Wendy Teeuwsen – tel.: 026 351 52 02 – wendyatleef-arnhemdotnl  (wendyatleef-arnhemdotnl)  

Leef! gebed icoonGoedemorgengebed

Elke maandagochtend, 7.00-7.30 uur doen we een korte lezing uit de Bijbel, overdenken we het in stilte en bidden we voor de week die voor ons ligt. Een goed begin van de week. Locatie: Heilig Hart kerk. Info: janmartinatleef-arnhemdotnl  (janmartinatleef-arnhemdotnl)  

 

Leef! lev bijeenkomsten

LEV = leren, eten, vieren.
Maandelijks komt een groepje van zo’n 10 mensen bij elkaar om samen te eten, daarna aan de hand van een gelezen hoofdstuk uit een inspirerend boek te praten en af te sluiten met een korte christelijke viering. Info: janmartinatleef-arnhemdotnl  (janmartinatleef-arnhemdotnl)  

 

Tafelgesprekken sticker

Tafelgesprekken
Elkaar ontmoeten in een serie van 4 avonden rondom een open tafel. We spreken over herkenbare thema’s en levensvragen: de samenleving, het doel van je leven, God & zo, de toekomst. Prachtige ontmoetingen en gesprekken, waarin je je buurtgenoten leert kennen. www.tafelgesprekken.info

Leef! BrunchGenoten

Elke 3e zondag van de maand ontmoeten we elkaar rond een brunch. Samen eten, een korte inspiratie vanuit de Bijbel, samen delen en vieren. Startdatum: januari 2016. Info: janmartinatleef-arnhemdotnl  (janmartinatleef-arnhemdotnl)  

 

 

Website en hosting: Evidence 2.0